CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 23, 2011

boleh tak sy nak amek spm lg?hihi




hey peeps!
yeah,jeles la tgok budak2 spm yg cemerlang ny..
rase mcm nk amek spm lg je.
nak dapatkan 10A++++++
boleh tak???haha
tu la,dulu waktu spm blaja main2,sape suruh?huhu
kalau dapat 10A++++ dulu,mesti da bole blaja kat universiti idaman ku,
UIA.,tak pon boleh pg KOREA amek engineering,
zetty2,yg lepas tu,x usah dikesali lagi okayy.=_=
damn!
hurm,actually i love to study about engineering,tp dapatt banking nak watt cam ne kn?
bersyukur lah zetty oi.haha
yelah,bersyukur.
tp kan,blaja account pon best gak kan??haha
dah2,nak study,jeles tgok budak pandai tahu!=___=  

2 comments:

saya naive chica

ko yg apply banking, bukannye uitm maen pilih2 course kasi ko la zetty oii. dia tgk ikut result and course yg ko applied tu. apelaaaa

AdaNaz87

takpe, t boleh amik short course untuk account. hihi. ;p

Post a Comment